KOSZYK - 0,00 zł

Nie masz produktów w koszyku.

Polityka Prywatności

Polityka prywatności

Szanując Twoje prawa oraz respektując ustawę o ochronie danych osobowych zobowiązujemy się do zachowania bezpieczeństwa i
poufności pozyskanych danych osobowych. Wszyscy pracownicy sklepu zostali odpowiednio przeszkoleni w zakresie przetwarzania
danych osobowych.

W naszym sklepie zbieramy następujące dane osobowe:
- Imię i nazwisko – podczas składania zamówienia będziesz proszony o podanie swojego imienia i nazwiska, aby móc wysłać
Tobie zamówiony towar oraz mieć możliwości kontaktu z Tobą

- Adres dostawy – jest nam potrzebny do wysyłki zamówionego towaru.

- Adres do płatności – jest nam niezbędny do ewentualnego zafakturowania zamówienia.

- Numer telefonu – Niezbędny dla spedytora do realizacji zamówienia. Czasami też dzwonimy w celu potwierdzenia zamówienia,
lub w przypadku nieoczekiwanych zdarzeń jak np. brak towaru w magazynie jednocześnie proponując korzystne rozwiązanie.

- Adres email – poprzez email wysyłamy potwierdzenie zamówienia, orazkontaktujemy się z Tobą. Jeżeli zostałeś abonentem
naszego newslettera, będziemy wysłać do Ciebie informację handlową kilka razy do roku.

- Adres IP– informacje wynikające z ogólnych zasad połączeń realizowanych w Internecie takie jak adres IP (oraz inne
informacje zawarte w logach systemowych) wykorzystywane są przez administratora serwera w celach technicznych. Adresy IP
mogą też być wykorzystywane w celach statystycznych – do zbierania ogólnych informacji demograficznych (np. o regionie, z
którego następuje połączenie).

- Cookies – nasz sklep wykorzystuje technologię Cookies w celu dostosowania serwisu do indywidualnych potrzeb użytkowników.
Właściciele innych witryn nie będą mieli dostępu do tych danych. Jeżeli nie zgadzasz się na personalizowanie serwisu,
proponujemy wyłączenie obsługi cookies w opcjach przeglądarki internetowej.

Podanie powyższych danych jest konieczne w następujących przypadkach:

- Dokonując zakupu w naszym sklepie bez logowania konta po realizacji takiego zamówienia z naszej bazy usuwamy wszelkie dane
mogące zidentyfikować Twoją osobę (imię, nazwisko, adres, nr telefonu, adres email). Pozostaje tylko dokument sprzedaży
przechowywany na potrzeby fiskalne.

- Rejestracja w bazie Klientów – jest dobrowolna Przechowujemy te dane w bazie, aby ułatwić Tobie w przyszłości zakupy w
naszym sklepie internetowym.

- Jeśli chcesz być informowany o ciekawych wydarzeniach i ofertach handlowych możesz zostać abonentem newslettera.
Przystąpienie jest dobrowolne i w każdej chwili możesz się z niego wypisać.

Każdy Użytkownik naszego serwisu ma możliwość wyboru, czy i w jakim zakresie chcą korzystać z naszych usług i udostępniać
informacje o sobie. Jeżeli z jakiś względów nie życzysz sobie pozostawienia swoich danych osobowych to masz prawo do ich
usunięcia lub nie korzystania z naszego serwisu. Żadnych danych nie udostępniamy osobom trzecim. Nie przechowujemy również
danych poufnych, jak numery Twoich kart kredytowych, czy danych dostępu do Twojego konta bankowego.

 

 

Zgodnie z postanowieniami ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku, Dz. U. nr 133 poz. 883 z późn.
zm. masz prawo poprawiania, uzupełniania, uaktualnienia, sprostowania oraz żądania usunięcia swoich danych osobowych. W tym
celu prześlij e-mail pod adres office@polishangel.pl

[profiler]
Memory usage: real: 10223616, emalloc: 9729072
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem